Zoku - Amsterdam | Love to Share

Zoku in Amsterdam is een plek waar je terecht kunt voor meerdere dingen: wonen, werken, ontspannen en andere mensen ontmoeten. In plaats van de standaard kamers heb je een verschillende Lofts: Zoku Loft, Zoku Loft XL, Zoku Loft XXL en Zoku Room.

Wat Zoku ook uniek maakt zijn de ‘Social Spaces’. Zo is er een bar waar ze je van harte welkom heten, maar waar ook je probleemoplosser en persoonlijk assistent zitten. Bij de bar serveren ze verse koffie en een scala aan theesmaken of zelfs iets sterkers. In de avonden iets lekkers met brood, kaas en wijn. In de ‘Living Room’ kun je helemaal ontspannen in de verschillende hoekjes met comfortabele banken en open haarden. Er is ook een ‘Game Room/Music Corner’ waar je onderuitgezakt een film kunt kijken of een spelletje kunt spelen. Verder heb je nog een winkelhoek, een keuken met huiselijke sfeer, groene ruimtes en plekken om te brainstormen, of zelfs om een prototype 3D te printen.

Zoku is niet zomaar een hotel, maar een heuse beleving voor een kort of lang verblijf.

Alle hotspots in Amsterdam


Zoku Amsterdam Hotel

WAAR
Weesperstraat 105, Amsterdam

EXTRA INFORMATIE
Inchecken: uiterlijk 15:00 uur
Uitchecken: 11:00 uur of met een latere check-uit tijd: tot 18:00 uur

Je kan zolang als je wilt en de wet het toestaat verblijven. Van bijvoorbeeld 1 nacht tot 3 maanden.

Faciliteiten:
Volledig office toolbox (met o.a. printer, notebook, pennen, Apple TV en meer), schoonmaakservice voor als je langer dan een week blijft, 24 uurs wasservice & stomerij, (3D) printen en rapporten binden, fietsen en meer.

Aanwezig:
Gratis WiFi, LED TV, dimbare LED verlichting, groot aantal stopcontacten – standaard en met USB-aansluiting en grote ramen die je Loft veel daglicht geven. De Zoku room heeft ook een groot bureau met uitzicht op de stad

Bezoek website →


Fotografie: Souraya Hassan

Zoku - Amsterdam | Love to Share Zoku - Amsterdam | Love to Share Zoku - Amsterdam | Love to Share Zoku - Amsterdam | Love to Share Zoku - Amsterdam | Love to Share