Vergeet de vraag “Hoe was het?” want hoewel dat de meest gestelde vraag is, heeft het niet echt diepgang. Daarom is er een tof concept ontwikkeld namelijk: Travelcards. Een unieke manier je reisbeleving te delen en herbeleven.

Winactie: Travelcards - reisbeleving delen en herbeleven | Love to Share

Een leuk en origineel cadeau

Je krijgteen set met 120 praktische, luchtige en verdiepende vragen, afgewisseld met opdrachten voor de beste reisverhalen en het ophalen van herinneringen. Leuk en een origineel cadeau voor de echte reiziger of voor wie een stage/vrijwilligerswerk in het buitenland hebben gedaan of gaan doen.
De kaartjes zijn gespreksopeners waardoor je dus ook zeker kan doorvragen, maar op een leuke en originele manier jouw reisbeleving delen met de thuisblijvers. Het is soms best wel wennen om na een lange reis weer thuis te komen, maar nog lastiger is het om het reisgevoel vast te houden. Pak daarom elke dag een kaartje uit de set om het gevoel langer vast te houden!

Hoe is het idee ontstaan?

Het lukte Lyndsey voor haar gevoel niet om echt te vertellen wat ze had meegemaakt. De vraag “Hoe was het?” is veel te simpel want waar moet je beginnen? Als Social Worker en ervaring in zorg, welzijn en onderwijs begreep ze het belang van goede vragen en doorvragen. Met Travelcards biedt ze daarom kwalitatief goede vragen die prikkelen, verdiepen en uitnodigen. Het aan het denken zetten om reisverhalen te delen en herbeleven.

Volgens Lonely Plant een echte musthave voor de wereldreiziger en volgens de ANWB een win-win voor de nieuwsgierige thuisblijver en reiziger.

Winactie: Travelcards - reisbeleving delen en herbeleven | Love to Share

Win een set Travelcards!

Het leuke is nu dat ik een set mag weggeven! In de set zitten 120 dubbelzijdig bedrukte kaarten met leuke reisvragen en opdrachten t.w.v. € 22,90.

Wat moet je hiervoor doen?
Laat hieronder in een reactie (mét geldig e-mailadres) achter wat bij jou de meest gestelde vraag is en maak gelijk kans! Je kan ook meedoen via Instagram of Facebook.

We zouden het natuurlijk ook leuk vinden als je onze pagina wilt liken of volgen:
Like de Facebookpagina van Travelcards of volg op Instagram;
Like de Facebookpagina van LTS of volg op Instagram.

De winactie loopt t/m 14 mei 2019. De winnaar krijgt op 15 mei 2019 bericht.

Mocht je niet winnen of wil je niet wachten? Bestel hier jouw eigen Travelcards set.

Winactie: Travelcards - reisbeleving delen en herbeleven | Love to Share