Samenwerken

Leuk dat je wilt samenwerken! Met LOVE TO SHARE focussen wij ons op het delen van de leukste hotspots in Nederland (met hier en daar een uitstap naar het buitenland). De hotspots bezoeken we het liefst zelf zodat we uniek en onze eerlijke mening (en grotendeels eigen beeldmateriaal) kunnen delen met onze lezers. Dit houdt in dat wij onbetaald hotspots delen omdat het vooral voort komt uit onze passie voor reizen en ontdekken van hotspots en dit met anderen willen delen.

Wij hopen ook te inspireren door reisverhalen en de favoriete adresjes van anderen te delen, tips & tricks: bijzondere slaapplekken, weekendtips, must have reisboeken en lekkere en simpele recepten voor onderweg of geïnspireerd uit een land.

Productreview

Voor het toesturen van producten graag eerst contact opnemen met Angelina via angelina@lovetoshare.nl voor meer informatie. Het opsturen van een pakket biedt geen garantie dat het op LOVE TO SHARE zal worden gepubliceerd. Maar het heeft te maken met reizen, lifestyle of food dan zal het vast en zeker goed komen!

Hotspots / Persreizen

Wil je ons uitnodigen of kijken of de hotspot bij LOVE TO SHARE past. We moeten er zelf een goed gevoel bij hebben en het moet passen bij LOVE TO SHARE. Ons streven is om alle mails te beantwoorden, maar dat kan helaas niet altijd. Voor een plekje op LOVE TO SHARE betaal je geen kosten. Wij vinden dat iedere ondernemer het verdient om net dat beetje extra aandacht te geven omdat de online wereld steeds groter wordt en we enthousiast worden van toffe conceptstores die net dat beetje extra bieden dan de grotere bedrijven. Neem contact op.
Vanaf maart 2019 gaat LOVE TO SHARE zich uitbreiden en zullen wij ons niet alleen meer focussen op Nederland maar ook buiten Nederland. Een samenwerking aangaan of uitnodigen? Neem dan contact op met Angelina via angelina@lovetoshare.nl voor meer informatie.

Interviews

Wil jij jouw reisverhaal delen omdat je het graag eens wilt delen maar niet zelf een blog wilt beginnen? Dit kan en mag eenmalig maar eventueel ook vaker in verschillende vormen. Zij gingen je voor: Myrthe Slootjes, Jazzy Hartog, Milou van Roon, Lieke Pijnappels.

Of deel je liever jouw favoriete adresjes (in binnen- en/of buitenland)? Ken jij de leukste hotspots en wil je dit met iedereen delen? Dat kan! Zij gingen je voor: Jet van Nieuwkerk, Liesbeth Rasker, Denise Kortlever, Monique van Loon.

Gastbloggen

Heb jij ook een passie voor het ontdekken van de tofste hotspots of om te reizen? Ken jij de hidden gems van jouw stad (of een andere stad) die iedereen moet weten? Kijk op deze pagina voor meer informatie.

 


Samenwerkingen

In de media

In de media: nsfavourites | Love to Share

In de media: nsfavourites | Love to Share

X Sluiten