Als je op reis bent wil je natuurlijk niet dat je uiteindelijk met een lege telefoon, tablet of laptop rondloopt. Stel je voor dat je de weg kwijt bent én je telefoon is leeg, daar wil je toch niet aandenken… ;-) Gelukkig hoeft dat tegenwoordig ook niet meer en is de powerbank echt een lifesaver. Vandaag review ik de powerbank ‘XIAOMI Mi Fastcharging Powerbank’.

Review: XIAOMI Mi Fastcharging Powerbank | Love to Share

XIAOMI Mi Fastcharging Powerbank

De draadloze powerbank is niet heel klein of licht (357 gram) maar kan wel heel wat aan. ;-) Het uiterlijk is simpel en strak, maar al mijn apparatuur is wit dus wat dat betreft past het hier perfect bij haha. Er zitten twee USB aansluitingen wat ideaal is voor als je twee dingen wilt aansluiten of met z’n tweeën op reis bent.

Het volledig opladen van de powerbank zelf duurt wel lang ruim 6,5 uur maar je kan deze dan wel lang gebruiken. Je telefoon kan je ongeveer 6x (iPhone) opladen en is ongeveer na een half uur / drie kwartier volledig opgeladen. Ik merkte dat mijn iPad er wat langer over deed ongeveer een uur / 2 uur voordat deze volledig is opgeladen, heb dit nog niet zelf getest maar kijkend naar het indicatielampje en gok ik dat je de iPad er 3x volledig mee kan opladen. Niet getest, maar een MacBook met USB poort zou je ook 1x volledig kunnen opladen.

Leuke tip: kijk ook eens voor de solar powerbank. Deze gaat op zonne-energie én is ook nog eens waterdicht te verkrijgen. Ideaal voor water(sport)vakanties.

Review: XIAOMI Mi Fastcharging Powerbank | Love to Share Review: XIAOMI Mi Fastcharging Powerbank | Love to Share

Mijn mening

Ik vind het een ideale powerbank om mee te nemen op reis, of het nu een lange treinreis is, weekendje weg of naar het buitenland deze zou ik zeker meenemen. Het voordeel aan deze powerbank vind ik de indicatielampjes die aangeven tijdens het opladen hoe vol die is (3 is bijv. 75%). Als ik een dagje weg ga zou ik wel eerder mijn andere powerbank mee omdat die een stuk lichter is.

Review: XIAOMI Mi Fastcharging Powerbank | Love to Share