In deze rubriek willen wij je inspireren door echte verhalen van leuke reizigers met je te delen. Van backpackers tot een twee weken vakantie, van de beste herinneringen tot de slechtste ervaringen en natuurlijk dé tip. Met vandaag; Hannah Sophia. Ze is reisblogger en verliefd op het ontdekken van nieuwe plaatsen en mensen. Ze weet dit prachtig te verwoorden op haar website www.hannahsophia.nl.

Reisverhaal van Hannah Sophia | Love to Share

“Honigfabriek in Nederland, Foto gemaakt door Lisa Galesloot & goede vriendin van me.”

Hoe is jouw reislust begonnen?

“Ik begon in 2012 met waarvan ik dacht dat het een simpele gewone reis zou worden.. Ik kwam in het ziekenhuis terecht en begon met schrijven. Hier ontdekte ik dat mijn hart daar ligt.. Onderweg zijn, nieuwe mensen, de zon, nieuwe culturen en hier dan over schrijven. Wie wil dat nu niet? Ik hou ervan om te “vertrekken” en ben ontzettend blij dat ik zoveel reizen kan maken op dit moment.”

Welke herinnering is je het meest bijgebleven?

“De eerste keer India heeft bij mij een diepe indruk achter gelaten.. Dat zal ik nooit vergeten. De mensen, hoe het daar werkt en hoe je reis in een flow komt heb ik nergens anders zo ervaren. India heeft mijn hart en ik zal altijd een beetje verliefd blijven. Nepal is daarnaast ook zo’n land waar maar moeilijk uit mijn “systeem” gaat. Ik heb de grote aardbeving meegemaakt en zal dat ook nooit meer vergeten. De mensen daar zijn ontzettend bijzonder!”

Reisverhaal van Hannah Sophia | Love to Share

“Gemaakt in Tulum tijdens een dagje fotograferen in een winkel, een van mijn eerste deals in Mexico. Allemaal Exchange.”

Naar welke plek kom je het liefste terug?

“Mijn top 3, of een favoriet bestaat niet echt. Ik kom net terug uit Mexico en heb daar ook zo ontzettend genoten. Ik ben gehecht geraakt aan de mexicaanse way of life en vind ook dit weer heel bijzonder. Ik dacht altijd dat India mijn favoriet was, maar ook Chili, Bolivia en zeker Peru hebben nu mijn hart gestolen. Ik wil en kan niet kiezen, alles is mijn favoriet dus ik zou denk ik zeggen; de wereld!”

Wat staat er nog op jouw bucketlist?

“IJsland en Israel wil ik nog graag bezoeken dit jaar en ook wil ik graag meer gaan reizen in Europa, het hoeft niet altijd ver..”

Heb je nog tips die je zou willen meegeven aan toekomstige reizigers?

“Ga zelf onderzoek niet uit de weg, dit heeft mij ontzettend gevormd en zorgt ervoor dat ik altijd in de mooiste situaties beland. Het hoort erbij, soms de eenzaamheid of lastige situaties maar als je deze aangaat met een nieuwsgierigheid naar jezelf helpt dit je niet alleen op reis maar voor de rest van je leven!”

Reisverhaal van Hannah Sophia | Love to Share

“Zandballen gooien in Cambodja, eerste reis ooit!”