Privacyverklaring

LOVE TO SHARE verwerkt alleen persoonsgegevens die door de opdrachtgever zijn verstrekt en voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. In deze privacyverklaring vind je een overzicht van de gegevens die worden verzameld, met welk doel, met wie het wordt gedeeld, de bewaartermijn, de beveiliging, cookies en het recht op inzage, wijzigen en wissen van de persoonsgegevens. De verwerking van deze gegevens vallen onder de grondslagen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). LOVE TO SHARE behoudt zich het recht om wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen.

Welke gegevens worden verzameld?

Wanneer je mailt naar angelina@lovetoshare.nl of het contactformulier gebruikt, of wanneer je als bezoeker een reactie gaat achterlaten verzamelen we de gegevens die gevraagd worden en het IP-adres en browser om spam tegen te gaan. Gebruik je Gravatar dan kan je foto ook naast je reactie komen te staan, deze wordt door een geanonimiseerde string op basis van je e-mailadres achterhaalt. Je profielfoto is dus nadat de reactie is goedgekeurd zichtbaar bij je reactie op de website.

  • • Voornaam;
  • • E-mailadres;
  • • Website (optioneel);
  • • Profielfoto (optioneel);
  • • In sommige gevallen zal er nog worden gevraagd om je adresgegevens bijvoorbeeld een winactie.

Bij samenwerkingen kan er ook een dienst tegen betaling worden uitgevoerd. Hie worden extra gegevens voor verzameld: voor- en achternaam, bedrijfsnaam en adresgegevens. Deze gegevens vallen onder de wettelijke verplichting volgens de Belastingdienst.

Met wie worden deze gegevens gedeeld?

Een (deel) van deze gegevens kunnen worden verstrekt aan derden, maar alleen vanwege een deel van onze verwerking.

  • E-mails worden alleen geopend en verstuurd van en via de webmail van de hosting.
  • Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maakt LOVE TO SHARE gebruik van de diensten van Moneybird. Naam, adresgegevens en details met betrekking tot onze samenwerking en/of bestelling in de webshop worden hier gedeeld. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van facturen. De persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Moneybird is tot geheimhouding verplicht
    en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Moneybird gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. Het account is tevens dubbelbeveiligd met een tweestapsverificatie.
  • De website maakt ook gebruik van Google Analytics (analytische cookies), voor de optimalisatie van de website. De IP-adressen zijn anoniem ingesteld.

Met welk doel worden deze gegevens verzameld en gebruikt?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor:

  • Als je het contactformulier gebruikt, wil je in contact komen met mij en zal ik hiervoor een e-mailadres nodig hebben om je e-mail te kunnen beantwoorden.
  • Wanneer je meedoet aan een winactie en je bent de winnaar zal erom je adresgegevens worden gevraagd om het gewonnen product naar je op te kunnen sturen.

Beveiligen van de persoonsgegevens

De beveiligingsmaatregelen die LOVE TO SHARE heeft genomen zijn goed beveiligde wachtwoorden en twee-staps-verificaties. Wachtwoorden worden elk half jaar gewijzigd. De verwerkers waar LOVE TO SHARE meewerkt zorgen voor hun eigen beveiligde omgeving. De wachtwoorden worden niet gedeeld met derden.

Bewaartermijn van de gegevens

Je gegevens zullen niet langer dan noodzakelijk worden bewaard. Deze termijnen gelden, tenzij er wettelijke verplichtingen zijn om de gegevens langer te bewaren en beschikbaar te houden.

  • E-mails voor de winacties worden nadat het product is ontvangen door de winnaar verwijderd uit de mailbox.
  • Overige e-mails worden elk half jaar opgeschoond en verwijderd uit de mailbox.
  • Reacties blijven staan zolang de blog bestaat.
  • Cookies staan hieronder uitgelicht.

Cookies

LOVE TO SHARE maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Cookies zijn
kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven.

Wanneer je een reactie achterlaat op de website, kun je aangeven of je naam, e-mailadres en website in een cookie worden opgeslagen. Dit is voor jouw gemak zodat je een volgende bezoek je gegevens niet weer hoeft in te vullen om een nieuwe reactie achter te laten.

De volgende cookies worden gebruikt:

  • • Reacties onthouden – deze worden 1 jaar bewaard.
  • • Google Analytics: ‘_ga’ – deze worden 2 jaar bewaard.
  • • Google Analytics: ‘_gat’ en ‘_gid’ – deze worden na elke sessie, wanneer jij de browser afsluit, weer verwijderd.
  • • Pinterest: ‘_pinterest_cm’ – deze wordt 1 jaar bewaard.
  • • CookieConsent – deze wordt 1 jaar bewaard.
  • • PHPSESSID – deze wordt na elke sessie, wanneer jij de browser afsluit, weer verwijderd.
  • • Facebook: ‘impression.php/#’ – deze wordt na elke sessie, wanneer jij de browser afsluit, weer verwijderd.
  • • YouTube: ‘PREF’ – deze wordt 8 maanden bewaard.
  • • YouTube: ‘VISITOR_INFO1_LIVE’ – deze wordt 179 dagen bewaard.
  • • YouTube: ‘YSC’ – deze wordt na elke sessie, wanneer jij de browser afsluit, weer verwijderd.

Uitschakelen en verwijderen van cookies

Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via de browserinstellingen. Je vind dit bij de instellingen direct in je browser. Wanneer je het niet kan vinden, gebruik de ‘Help’ functie in je browser.

Externe links

Op de website staan ook links naar andere websites, deze worden in een nieuw venster geopend. Wanneer je deze externe websites gaat bezoeken, verlaat je LOVE TO SHARE. Wij zijn daarom niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en hoe zij omgaan met persoonlijke gegevens omdat deze websites een ander privacybeleid en algemene voorwaarden kunnen hebben. Wij probeer zo accuraat mogelijk te blijven met deze links, maar het kan voorkomen dat een website niet meer bestaat en/of gehackt is, hier kunnen wij niets aan doen en zij wij dan ook niet voor aansprakelijk.

Sommige berichten op de website hebben ook een ingesloten (embedded) inhoud bijvoorbeeld video’s of Instagram afbeeldingen etc. De ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. De externe websites kunnen ook data verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website. Lees voor meer informatie over hun privacybeleid op websites: Instagram, Facebook, YouTube, Pinterest.

Rechten

Te allen tijde heb jij recht op inzage in je persoonsgegevens, maar ook de mogelijkheid om je persoonsgegevens te wijzigen of het wissen van je persoonsgegevens. Je kunt een schriftelijk
verzoek indienen om deze gegevens in te zien of ze te wijzigen. Een schriftelijk verzoek kan je indienen door een e-mail te sturen naar angelina@lovetoshare.nl.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens te wissen, het recht op het beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking ervan, het recht op het overdragen of overdraagbaar maken van jouw
gegevens. Hiervoor kan je ook een schriftelijk verzoek indienen door een e-mail te sturen naar angelina@lovetoshare.nl.

Daarnaast heb je het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, mocht je het niet eens zijn met de manier waarop LOVE TO SHARE de gegevens omgaat.

Contactgegevens

LOVE TO SHARE
angelina@lovetoshare.nl
www.lovetoshare.nl

X Sluiten