Overnight oats met frambozen | Love to Share

Dit receptje is zorgt voor een heuse kickstart van je dag! Het ontbijt is heerlijk romig en vullend en je bereid het ’s avonds voor zodat je het ’s morgens alleen nog maar af hoeft te maken!


Overnight oats met frambozen

Aantal: 1 persoon

Wat heb je nodig?

  • Handjevol frambozen (diepvries)
  • 50 gr havermout
  • 1 el geschaafde amandelen
  • 1 el pompoenpitten
  • ½ kaneelpoeder
  • 2 el honing
  • 100 ml amandelmelk
  • handjevol frambozen (vers of diepvries, voor bovenop)

Bereidingswijze

  1. De avond van te voren doe je de havermout met de amandelen, pompoenpitten, het kaneelpoeder en de amandelmelk in een kommetje. Roer dit goed door elkaar en zet het afgedekt in de
  2. koelkast.
  3. De volgende morgen doe je het mengsel in de blender, voeg je de frambozen en honing toe en mix je de oats tot een mooi romig geheel. Als het niet goed mengt kun je nog een beetje water of melk toevoegen.
  4. Doe het in een afsluitbaar bakje of potje met extra frambozen bovenop, lepel in je tas en you are ready to go!

Overnight oats met frambozen | Love to Share