Welkom op Love to Share

Hi you!

Op LOVE TO SHARE vind je de leukste hotspots in Nederland (en daarbuiten) voor jou. Ga je een dagje of weekend naar een stad en wil je weten waar je moet zijn op het gebied van eten & drinken voor een fijn ontbijtje, heerlijke lunch of de beste koffie, thee of taartjes? Of ben je op zoek naar een leuk cadeautje, wil je weten wat de leuke winkels zijn om te shoppen? En natuurlijk met de leukste plekken om te overnachten: bed & breakfasts, hotels en vakantiehuisjes.

Ik hoop je ook te inspireren door het delen van reisverhalen en de favoriete adresjes van anderen. Op LOVE TO SHARE kun je ook terecht voor leuke tips & tricks: bijzondere slaapplekken, weekendtips, must have reisboeken en lekkere en simpele recepten voor onderweg of geïnspireerd uit een bepaald land.

Angelina | Love to Share

Over Angelina

Achter elke website zit natuurlijk een gezicht en hi, dat ben ik, Angelina. ;-) Samen met mijn rode monster (kat) Semmy woon ik net boven Groningen. Ik kan intens genieten van een kop koffie en lekker eten, gezelligheid met friends & family en ontzettend gelukkig word ik van de zomer, het strand, de zee, natuur en fotograferen.

Het ontstaan van LOVE TO SHARE. Ik liep al langer met het idee om een website te beginnen waar je toffe hotspots kon vinden op één plek. Ik vind het heerlijk om een nieuwe stad én de leukste hotspots te ontdekken. Van een gezellige koffiebar tot conceptstore. Het begon allemaal in 2013 en mede dankzij enthousiaste reacties de volgers, hotspots eigenaren en de gastbloggers is LOVE TO SHARE nog steeds aan het groeien en hopen we je nog lang te verblijden met toffe hotspots.

Of je nu in lekker in een huisje op de Waddeneilanden wilt verblijven, een nieuwe stad in Nederland wilt ontdekken of weten wat er nieuw is in jouw eigen stad? Ik hoop je op LOVE TO SHARE te kunnen inspireren!

 


 

Gastbloggers

 

Gastblogger: Beate | Love to Share

Beate
Fotografie & tekst
Beetjehome.nl

Gastblogger: Anniek | Love to Share

Anniek
Fotografie & tekst
Glowofbeauty.nl

Gastblogger: Marlies | Love to Share

Marlies
Fotografie & tekst
Marlieshuisman.nl

Gastblogger: Jorian | Love to Share

Jorian
Fotografie
Joriannn.nl

Gastblogger: Marij | Love to Share

Marij
Fotografie
EnterMyAttic.com


 


X Sluiten