2-5 juni Openingsweekend Camping BuitenLand | Love to Share

Bijna een jaar zijn ze bezig geweest om Camping BuitenLand gereed te maken en nu is het zover en is sinds april de camping geopend. De camping laat je ontsnappen aan de drukte van de stad en laat je de tijd vergeten. Een camping waar duurzame huisjes gebouwd kunnen worden en waar je het hele jaar terecht kunt om bijvoorbeeld in alle rust te schrijven of creëren. Camping BuitenLand is bedacht en opgericht door vijf ondernemende vrienden waaronder Floortje Dessing.

2-5 juni Openingsweekend Camping BuitenLand | Love to Share

De vijf ondernemende vrienden van Camping BuitenLand

Pinksterweekend

Tijdens dit Pinksterweekend zal er op de camping van alles te zien, maar ook horen, proeven en beleven zijn. Het enige wat jij hoeft mee te nemen is een tent. Er zal veel muziek aanwezig zijn, van getalenteerde jonge muzikanten die akoestisch en versterkt komen spelen tot singer-songwriters rond het kampvuur. Er is een podium vlakbij het restaurant waar de hele dag optredens plaatsvinden. Maar er zijn ook theatervoorstellingen en performers van uit hele land komen spelen.

Voor de kinderen is er ook genoeg te doen. Er zijn klimtoestellen en schommels, en in het bos kunnen ouders en kinderen samen hutten kunnen bouwen, speurtochten doen en er zal een verhalenverteller en klankkunstenaar aanwezig zijn.

Wood Camp

Wil je liever de fijne kneepjes van het houthakken leren en fikkie stoken, of wil je leren hoe je een lepel uit hout kunt snijden? Samen met outdoor lifestyle magazine SALT is er in de bossen rondom een Wood Camp opgezet. En een feest is geen feest zonder goed eten en drinken, van biologische gerechten tot pizza’s uit de houtoven en diverse foodtrucks.

Camping BuitenLand

Camping BuitenLand beschikt over 240 kampeerplekken, er is dus genoeg ruimte voor een tent of kampeerbusje. Je mag zelf een plekje uitzoeken op de vele veldjes. Een aantal plekken hebben stroom, maar wees er snel bij want die zijn erg populair. Verder zijn er voldoende toilet- en douche faciliteiten en daar kun je ook afwassen.


WAAR
Stieltjes Kanaal 14, Nieuw-Amsterdam

WANNEER
2 juni t/m 5 juni

ENTREE
Toegang festival plus twee nachten (za – ma) kamperen € 45,00
Toegang festival plus drie nachten (vrij – ma) kamperen € 65,00

Kinderen t/m 12 jaar € 2,50

INCHECKEN/UITCHECKEN
Alle dagen in- en uitchecken mogelijk van 10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag kan inchecken tot 20:00 uur

Meer informatie →


2-5 juni Openingsweekend Camping BuitenLand | Love to Share 2-5 juni Openingsweekend Camping BuitenLand | Love to Share

Foto’s 1/3/4: FIH Fotografie