Kerstmarkt: Snorfabriek & Winkels op Wielen | Love to Share

Snorfabriek

Na tien jaar boeken maken, een chocoladelijn opgezet te hebben en een festival organiseren vonden de oprichters van De Wereld van Snor, Annemarieke Piers en Claudette Halkes, het tijd voor een volgende stap: een Snorfabriek. Op 19 november werd de fabriek in Utrecht geopend (voorlopig voor een jaar).

De Snorfabriek is een hotspot met onder meer een café-restaurant, een bibliotheek en een winkel. Aanstaande zondag vindt er een kerstmarkt plaats waar je kunt dansen, eten, zingen, kletsen, muziek, zeefdrukken, (kerst)cadeaus inpakken of shoppen, ideeën opdoen voor een kersttafel en nog veel meer.


WAAR
Tweede Daalsedijk 14A, Utrecht

WANNEER
Zondag 18 december van 12:00 – 17:00 uur

ENTREE
Gratis

Meer informatie →


Kerstmarkt: Snorfabriek & Winkels op Wielen | Love to Share Kerstmarkt: Snorfabriek & Winkels op Wielen | Love to Share

Foto’s: Snorfabriek

Winkels op Wielen

Winkels op Wielen is een markt waar je spullen kunt kopen waar je blij van wordt, omdat ze duurzaam, lokaal of gewoon leuk zijn! Op de markt vind je alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, drinken en vrije tijd. Er zal een gevarieerd aanbod zijn en een selectie van creatieve (web)ondernemers op schoonheid, humor, duurzaamheid en originaliteit. Deze keer in winterse sferen en de perfecte plek om je laatste originele kerstcadeaus te scoren!


WAAR
Plantsoen West, Amersfoort

WANNEER
Zondag 18 december van 12:00 – 18:00 uur

ENTREE
Gratis

Meer informatie →


Kerstmarkt: Snorfabriek & Winkels op Wielen | Love to Share Kerstmarkt: Snorfabriek & Winkels op Wielen | Love to Share

Foto’s: Winkels op Wielen