it Flinkeboskje - Hemelum | Love to Share

Vakantie vieren in een moderne en sfeervolle boerderij uit 1927 of in een droom van een vakantiewoning in Hemelum. Of nu je met je (grote) gezin of met een hele groep vrienden of familie een paar dagen ertussenuit wilt, bij it Flinkeboskje kan het allemaal.

Het Voorhuis is een mooie vakantiewoning voor 4 tot 6 personen met een grote tuin met fruitbomen en een privé terras met buitenkachel waar je heerlijk lang buiten kunt genieten onder de boom met lichtjes.

Plannen voor een grote groep? In de sfeervolle boerderij met vrijstaande buitenhuis is voldoende ruimte voor families en vriendengroepen. Samen telt het buitenhuis 10 slaapkamers en 6 badkamers. Genoeg plek dus om samen te genieten, koken en eten.

Aan de overkant van de vakantieboerderij en vakantiewoning staat Flinkefarm. Hier is het boerenerf en het weiland omgetoverd tot een originele evenementenlocatie. Hier vinden streekmarkten, kofferbak verkopen plaats en ook het flinke food festival met theater, live muziek en foodtrucks. De locatie is ook te huur voor feesten, bruiloften of andere evenementen.

Alle hotspots in Hemelum


it Flinkeboskje

WAAR
Flinkeboskje 1+2, Hemelum

EXTRA INFORMATIE
Vakantiewoning Het Voorhuis
3 slaapkamers
2 badkamers

Vakantieboerderij it Flinkeboskje
10 slaapkamers
6 badkamers

Compleet ingerichte keuken
Grote tuin met fruitbomen
Privé terras met buitenkachel

Inchecken: vanaf 16:00 uur

Huisdieren niet toegestaan.

Bezoek website →


it Flinkeboskje - Hemelum | Love to Share it Flinkeboskje - Hemelum | Love to Share it Flinkeboskje - Hemelum | Love to Share it Flinkeboskje - Hemelum | Love to Share it Flinkeboskje - Hemelum | Love to Share

Foto’s: Hans Mossel