Happyhappyjoyjoy - Amsterdam | Love to Share

Happyhappyjoyjoy is een vernieuwend horeca concept met 3 locaties in Amsterdam: op de Bilderdijkstraat, Oostelijk Handelskade en Ceintuurbaan. Bij Happyhappyjoyjoy vind je alles terug waar je vrolijk van wordt in Azië; eenmaal binnen kun je niets anders dan glimlachen. De restaurants zijn een vrolijke verzameling van kleuren en smaken, kenmerkend voor de Aziatische cultuur en geïnspireerd op de typische Aziatische lokale markten en drukke straten.

Bij Happyhappyjoyjoy serveren ze streetfood gerechten met Thaise, Maleisische, Vietnamese, Indonesische, en Chinese invloeden. Van dumpling tot Laab Kai of Curry en staan er baos op de kaart in alle kleuren van de regenboog. Alle gerechten zijn het formaat van een tussengerecht, 3 à 4 gerechten staan gelijk aan een maaltijd. Ze hebben een uitgebreide drankenkaart met meerdere speciaalbieren van eigen receptuur, maar ook aparte Aziatische frisdranken.

De hele dag geopend voor lunch, borrel en diner en sinds kort ook voor een heuse high tea. De Asian high tea bestaat uit een goed gevulde bamboemand met zoete en hartige Asian bites.

Alle hotspots in Amsterdam


Happyhappyjoyjoy

WAAR
Happyhappyjoyjoy West
Bilderdijkstraat 158hs, Amsterdam

Happyhappyjoyjoy East
Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam

Happyhappyjoyjoy South
Ceintuurbaan 256, Amsterdam

WANNEER
West
Ma – Do: 12:00 – 01:00
Vr – Za: 12:00 – 02:00
Zo: 12:00 – 01:00

East
Ma – Zo: 12:00 – 01:00

South
Ma – Do: 12:00 – 01:00
Vr – Za: 12:00 – 02:00
Zo: 12:00 – 01:00

Bezoek website →


Fotografie interieur: Rinze Vegelien | Fotografie high tea: Mitchell van Voorbergen

Happyhappyjoyjoy - Amsterdam | Love to Share Happyhappyjoyjoy - Amsterdam | Love to Share Happyhappyjoyjoy - Amsterdam | Love to Share Happyhappyjoyjoy - Amsterdam | Love to Share Happyhappyjoyjoy - Amsterdam | Love to Share