Nog heel even geduld en dan begint voor het midden van het land de zomervakantie. Hoera! De koffers worden weer ingepakt voor een heerlijke vakantie of een citytrip. Omdat ik zelf altijd bang ben dat ik iets vergeet, noteer ik altijd wat ik móet meenemen. Maar ook dan kun je natuurlijk alsnog van alles vergeten. ;-)

Het is veel makkelijker om af te vinken wat je al in je koffer (of handbagage) hebt gedaan. Daarom heb ik speciaal voor LOVE TO SHARE deze handige (gratis!) checklist gemaakt. Op deze lijst heb ik het onderverdeeld in: belangrijk (zoals paspoort, reispapieren, telefoon + oplader, …), toiletspullen, (zoals medicijnen, pleisters, zonnebrand + aftersun, …) en voor in de koffer (zoals ondergoed, boven- en onderkleding, schoenen, …).

Onderaan is er nog ruimte voor notities, daar kun je opschrijven dat bijvoorbeeld nog iets moet regelen voordat je weggaat. Misschien moet je nog de sleutels naar degene brengen die je planten gaat verzorgen? Of wil je de laatste hotspots op de plaats van bestemming nog even checken?

Met deze checklist ga je goed voorbereid op vakantie of citytrip!

Download de vakantiechecklist

Handige checklist printable voor vakanties & citytrips | Love to Share