HaagseStrandhuisjes - Den Haag | Love to Share

Slapen aan zee, dat kan in een van de Haagse Strandhuisjes. De huisjes zijn licht en ieder huisje heeft veel ruimte rondom en uitzicht op de zee. De strandhuisjes zijn sfeervol ingericht en bieden plaats aan 4 of 5 personen, afhankelijk van de indeling. Via openslaande deuren kom je op de veranda en kun je gelijk het strand op lopen richting de zee. Wakker worden met uitzicht en de geluiden van de zee, dat is toch fantastisch?

Zowel in het voor- als in het najaar is het er heerlijk om in een Haags strandhuisje te verblijven. De strandhuisjes zijn goed geïsoleerd en hebben een kachel.

Alle hotspots in Den Haag


Haagse Strandhuisjes

WAAR
De Haagse strandhuisjes zijn gelegen op het strand, net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin.
Navigatieadres: Machiel Vrijenhoeklaan 175, Den Haag

EXTRA INFORMATIE
Inchecken: vanaf 15:00 uur
Uitchecken: 10:00 uur

Fietsen: Bij te boeken
Zelf meenemen: badlakens, baddoeken, keukenhand- en theekdoeken (of bij reservering aanvragen), boodschappen zoals: vuilniszakken, extra toiletrollen, toiletartikelen, afwasmiddel, koffie, thee, kruiden et cetera.

In de strandhuisjes mag niet gerookt worden.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Winkelcentrum achter de boulevard van Kijkduin.

Borgsom: € 100,00

Bezoek website →


HaagseStrandhuisjes - Den Haag | Love to Share HaagseStrandhuisjes - Den Haag | Love to Share HaagseStrandhuisjes - Den Haag | Love to Share HaagseStrandhuisjes - Den Haag | Love to Share HaagseStrandhuisjes - Den Haag | Love to Share

Foto’s: Maurice Haak