Gastblogger worden?

Op LOVE TO SHARE delen wij de leukste hotspots in Nederland met jou (met hier en daar een uitstap naar het buitenland). Of je nu een dagje of weekend naar een stad gaat en wilt weten waar je moet zijn op het gebied van eten & drinken, om te shoppen of te overnachten. Of alles over toffe reizen, leuke interviews, tips & tricks en recepten. Dit doen we vrijwillig omdat het onze passie is om toffe hotspots te ontdekken en te reizen.

Heb jij ook een passie voor het ontdekken van de tofste hotspots of om te reizen? Ken jij de hidden gems van jouw stad (of een andere stad) die iedereen moet weten? Lees hieronder wat jij krijgt en wat wij van jou verwachten. Liever een interview: ‘De favorieten van…‘ of ‘Reisverhaal van…‘? Neem dan contact op via angelina@lovetoshare.nl.

Wat krijg jij van ons?
Je krijgt een plekje op de pagina ‘Over Love to Share‘ met informatie en links naar jouw website en/of social media kanalen. Als er op je naam of foto wordt geklikt komen alle door jouw geschreven hotspots bij elkaar te staan. Het artikel zal worden gedeeld op Lovetoshare.nl, er zal een foto mét credits worden gedeeld op Instagram en Facebook. Je kan eventueel ook worden uitgenodigd om naar events of op uitnodiging ergens langs te gaan.

Wat verwachten wij van jou?
• Minimaal 1 hotspot in Nederland of buiten Nederland, of een ander artikel naar keuze en in overleg per maand
• Minimaal 3 foto’s per hotspot of artikel (indien mogelijk)
• Foto’s graag in HR (hoge resolutie) aanleveren, het liefst 1920px breed

Spreekt dit jou aan? Gebruik dan het onderstaande contactformulier om contact op te nemen, graag met een proefblog zodat we goed kunnen beoordelen of dit past bij LOVE TO SHARE.


Upload een foto van jezelf:
(max. 4mb per foto. Type: JPG, JPEG, PNG of PDF)

Proefblog


Upload een foto:
(max. 4mb per foto. Type: JPG, JPEG, PNG of PDF)

Extra informatie


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

De velden met een * zijn verplicht.

X Sluiten