3 x festivals komende maanden | Love to Share

Deze maand en volgende maand zijn er weer toffe festivals om naar toe te gaan. Een daarvan is dit jaar voor het eerst in Nederland!

3 x festivals komende maanden | Love to Share

Foto: Stephan Colen Photo

Solar Weekend

Het meerdaags festival bestaat uit creativiteit, kleur en liefde. Een divers programma met zowel dj’s, rappers en bands. Maar ook bouwwerken, gezellige spelletjes, theather en het legendarische waterpistolengevecht. Line-up: De Jeugd van Tegenwoordig, Boris Brejcha, DJ Rush, Fedde Le Grand.

Waar: Maasplassen – Roermond
Wanneer: 4 t/m 7 augustus
Website: www.solarweekend.com


3 x festivals komende maanden | Love to Share

Foto: De Fotomeisjes

Lowlands

Muziekliefhebbers kunnen ook dit jaar weer naar het Lowlandsfestival. Muziek in overvloed, maar ook theater + dans, film, kunst, comedy, lowlands science en literatuur. De line-up, nieuwe namen: LCD Soundsystem, Disclosure, The Last Shadow Puppets, Oscar and the Wolf, Sigur Rós, Eagles of Death Metal, Chvrches.

Waar: Evenemententerrein Walibi Holland – Biddinghuizen
Wanneer: 19 t/m 21 augustus
Website: www.lowlands.nl


3 x festivals komende maanden | Love to Share

Foto: Setareh Vatan

Burning Man

Toen ik bij 3 op reis zag hoe Geraldine naar Afrikaburn ging, het Afrikaanse zusje van het Amerikaanse Burning Man vond ik dat zo gaaf. En nu dit jaar komt het voor het eerst naar Nederland met alle steun van het Amerikaanse Burning Man. En zal luisteren naar de naam ‘Where the Sheep Sleep’. Het mag eigenlijk geen festival genoemd worden, het is een onderlinge verbondenheid en creativiteit. Het draait om tien principes waarvan saamhorigheid, zelfexpressie, kunst en waarbij geven belangrijker is dan nemen.

Waar: Veluwe
Wanneer: 29 t/m 31 juli
Website: www.burningman.nl