Weekendtip: Festival Designkwartier 19,20 & 21 mei - Den Haag | Love to Share

Festival Designkwartier

Dit weekend in Den Haag het designfestival: Festival Designkwartier.  Ontwerpers stellen hun werk tentoon en staan klaar om de verhalen achter hun ontwerpen toe te lichten. Je vindt er keramiek, textiel, fotografie, interieur en illustraties in een mix aan presentaties, winkels, activiteiten en exposities op designgebied.

Onder andere Studio Snowpuppe en het Textielmuseum exposeren hun mooiste ontwerpen op verrassende locaties. Ook Alice Mulder presenteert haar boek ‘Parlement der Dingen’, maar ook een serie prints geïnspireerd op dit boek en gedrukt met de speciale riso-techniek. Daarnaast kun je op zondag in het huis van blogger Theo-Bert Pot (Thenicestuffcollector.com) binnenkijken en Carlein Kieboom (vtwonen hoofdredacteur) vertelt er over het maken van magazines en interieur, daarnaast komt Anki Wijnen van Zilverblauw vertellen over bloggen en fotografie.

Dit alles vindt plaats in de hippe wijk het Zeeheldenkwartier. De toegang is natuurlijk helemaal gratis, maar om niets mis te lopen kun je wel een complete plattegrond bij één van de informatiepunten ophalen (zie hieronder).


WAAR
Zeeheldenkwartier, Piet Heinplein, Den Haag

WANNEER
Vrijdag 19 mei van 11:00 tot 18:00
Zaterdag 20 mei van 11:00 tot 18:00
Zondag 21 mei van 11:00 tot 18:00

ENTREE
Gratis

Er is een complete plattegrond ( € 3,00) met daarop alle locaties is te koop tijdens het festival.

Informatiepunten:
Cortenaer, Kortenaerkade 1
Watt Verlichting, Laan van Meerdervoort 94A
Pret a Porter by Annemarie, Prins Hendrikstraat 177a

Meer informatie →


Weekendtip: Festival Designkwartier 19,20 & 21 mei - Den Haag | Love to Share Weekendtip: Festival Designkwartier 19,20 & 21 mei - Den Haag | Love to Share

Foto’s: Johan Nieuwenhuize

Flavourites Feest

Webshopverzameling Flavourites.nl bestaat dit jaar tien jaar en om dit te vieren geven ze een feestje! Dit weekend vindt op 20 en 21 mei 2017 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht het unieke en eenmalige Flavourites Feest plaats. Een weekend vol creatieve verrassingen, waar leuke webshops, unieke producten, designers, workshops, muziek, food en creativiteit centraal staan.

Tijdens Flavourites Feest kun je offline shoppen bij een selectie van zo’n 100 unieke webshops, waarbij de eigenaar (in veel gevallen tevens de maker van de producten) centraal staat en waar aandacht is voor het product. Daarnaast is er een groot aantal workshops, zijn er demo’s van designers, is er een disco-rolschaatsbaan, mini-reuzenrad, photobooth en veel meer. Een smakelijke selectie van foodtrucks zorgt voor food & drinks.


WAAR
Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, Utrecht

WANNEER
Zaterdag 20 mei van 10:00 tot 18:00
Zondag 21 mei van 10:00 tot 18:00

ENTREE

Voorverkoop € 10,-
Aan de deur € 12,50
Kinderen tot 12 jaar gratis!

Meer informatie →


Tekst: Marlies Huisman