Vandaag de favorieten van Mirjam Hart. Mirjam is moeder van Noah (13), Eli (4) en Filou (1,5) en vriendin van Bram. Ze is net 36, geboren in Groningen maar woont nu in Zwaag (vlakbij Hoorn). Ze blogt fulltime op Eengoedverhaal.nu over duurzaam wonen & leven, deelt ze eenvoudige diy’s en uitjes voor jonge gezinnen.

De favorieten van Mirjam Hart | Love to Share

Wat is je favoriete stad?

“Ik ben dol op grote steden als Amsterdam, Londen en Berlijn. Er is altijd zoveel te zien en te doen op ieder tijdstip van de dag. Ik hou van musea bezoeken, unieke winkeltjes ontdekken en naar mensen kijken. Echt 1 favoriet heb ik niet. Maar stiekem ben ik altijd wel blij als ik na een citytrip weer terug kan naar mijn kleine rustige stadje…”

Wat is je lievelingswinkel?

“Ik kom wekelijks bij de kringloopwinkel hier vlakbij: Noppes. Altijd lekker speuren. Ik kijk bij de kinderkleding en de dameskleding, bij de meubels, accessoires, maar ook bij de boeken en het speelgoed. Ik heb er al de mooiste dingen vandaan gehaald. Vaste prik is kijken of er nieuwe Borre boekjes liggen. Die kosten maar 80 cent en onze kleuter vindt ze fantastisch.”

De favorieten van Mirjam Hart | Love to Share

Londen

De favorieten van Mirjam Hart | Love to Share

Londen

Welk drankje kun je niet laten staan?

“Koffie. Zodra ik Eli naar school heb gebracht haast ik mij naar huis om een kan (slow) coffee voor mezelf te maken. Ik kan echt even genieten van dat momentje na de ochtendspits. Daarnaast drink ik liters thee op een dag. Niet echt spannend he? Op het terras bestel ik vaak een biertje.”

Voor welk gerecht kunnen ze jou ’s nachts wakker maken?

“Warme brownie of een lavacake met ijs. In ieder geval voor iets zoets. Dat gaat er altijd wel in.”

Bij welk restaurant eet je het liefst?

“Ik vind eten bij een Mexicaans restaurant of in een tapas restaurant altijd gezellig en lekker. Maar met het gezin gaan we regelmatig naar Het pannenkoekenhuis hier in de buurt; Ootje Konkel. De kinderen kunnen er lekker spelen en de pannenkoeken zijn superlekker. Bovendien werken ze met streekproducten, wat toch altijd een pluspunt is.”

De favorieten van Mirjam Hart | Love to Share

Pannenkoekenhuis Ootje Konkel