Vandaag de favorieten van mij, Angelina. Ik ben de oprichter van Lovetoshare.nl en woon in een klein dorpje net boven Groningen. Ik word blij van een lekker kopje koffie in een leuk tentje (of gezellig borrelen), lekker eten, fotograferen en uren turen naar mooie beelden, de zee, reizen, leuke films en series, illustreren op de iPad. Ik heb mijn eigen grafisch ontwerpstudio, Eunoia Studio.

De favorieten van Angelina (oprichter van Love to Share) | Love to Share

Wat is je favoriete stad?

“Ik voel mij natuurlijk erg thuis in mijn eigen stad Groningen. Al hebben alle plekken in Nederland iets eigens, allemaal mooi op hun eigen manier. De steden met kleine straatjes vind ik erg leuk om de unieke pareltjes te ontdekken. Naast de steden kan ik ook erg genieten van de Waddeneilanden, favoriet zijn zeker Terschelling en Vlieland.”

Wat is je lievelingswinkel?

“Ik kom altijd graag bij Sissy-Boy, Søstrene Grene en Dille & Kamille. Als deze in de buurt zijn sla ik ze niet over. Maar in mijn eigen stadje ga ik altijd graag naar FOLK, HOLTBAR en Laif & Nuver. Deze conceptstores zijn altijd erg leuk en verkopen vaak unieke items.”

De favorieten van Angelina (oprichter van Love to Share) | Love to Share

Grand Café Zeezicht op Terschelling

Welk drankje kun je niet laten staan?

“Een chai latte vind ik heerlijk, maar een goed glas rode wijn of gin-tonic met vlierbloesem vind ik ook erg lekker in de zomermaanden.”

Voor welk gerecht kunnen ze jou ’s nachts wakker maken?

“Moeilijk. Ik ben gek op eten haha dus eigenlijk voor alles wel. ;-) Maar als ik moet kiezen, een heerlijke pasta. Ja daar kan ik écht van genieten.”

Bij welk restaurant eet je het liefst?

“Het liefst ontdek ik elke keer weer een ander plekje. Het hoeft niet heel chique, maar een gezellige plek en een ongedwongen sfeer. Eten bij een strandpaviljoen is altijd een goed idee.”

De favorieten van Angelina (oprichter van Love to Share) | Love to Share

Gin-tonic met vlierbloesem bij Corazon – Renesse | Heerlijke lunch bij By Lima in Haarlem