Dokjard - Groningen | Love to Share

Vorig jaar Augustus werd er in Groningen een nieuwe toffe plek geopend. In een oud pakhuis aan de Noorderhaven werd brouw-bistro Dokjard geopend. Net buiten aan de rand van de binnenstad maar pal aan het Noorderplantsoen.

In het prachtige pand hangt een fijne, relaxte en warme sfeer met een moderne inrichting. Ze serveren hier niet alleen erg lekker eten, maar ze brouwen ook hun eigen bieren. Het eten is inernatiaal met een eigen twist en ze verwerken ook graag hun eigen gebrouwen bieren in de gerechten. Op de kaart staat een variatie aan gerechten en twee daghappen die wekelijks wisselen. De daghappen zijn perfect voor als je een ‘snelle hap’ wilt. Bij Dokjard worden de producten ook met zorg uitgezocht en komen van leveranaciers die net als hun graag op een verantwoorde manier met dier en natuur omgaan.

Bij Dokjard ben je dus zeker op het juiste adres voor als je op zoek bent naar een snelle hap maar die wel goed is, even lekker borrelen of een avondje gezellig tafelen en uiteraard allemaal onder het genot van een bijpassend biertje.

Alle hotspots in Groningen


Dokjard

WAAR
Noorderhaven 63, Groningen

WANNEER
Di – Vr: vanaf 15:00
Za – Zo: vanaf 14:00 uur

Bezoek website →


Fotografie: Marleen Annema

Dokjard - Groningen | Love to Share Dokjard - Groningen | Love to Share Dokjard - Groningen | Love to Share


In samenwerking met #nsfavourites