De zomer is nóg lang niet voorbij! Het is zelfs tropisch te noemen deze dagen. Yay! En daarom voor vandaag de leukste hotspots aan het strand. Van het noorden tot het zuiden: Den Haag, Ouddorp, bij Brouwersdam, Wijk aan Zee en Bergen aan Zee.

De leukste hotspots aan het strand | Love to Share

Foto: Strandpaviljoen Zuid

STRANDPAVILJOEN ZUID
Ver weg van de drukte en verscholen achter de duinen vind je rust bij Strandpaviljoen Zuid. Dé plek voor gezinnen, levensgenieters en surfers. Voor een lekker kopje koffie, een ijskoud biertje, waterijsjes, een verse pizza uit de steenoven of lange zwoele avonden rond de barbecue en dat alles met een gezellig sixtiesdeuntje op de achtergrond.

Adres: Zuiderstrand 3 – strandslag 11, Den Haag | Website: www.strandpaviljoen-zuid.nl

De leukste hotspots aan het strand | Love to Share

Foto: Corazon Strandpaviljoen

CORAZON STRANDPAVILJOEN

Corazon Strandpaviljoen ligt aan de voet van Brouwersdam, uitkijkend over de ‘baai’ van de Noordzee, de Brouwersdam en in de verte de vuurtoren van Ouddorp. Ideaal om volledige tot rust te komen en te genieten van heerlijke en originele gerechten tegen een eerlijke prijs.
In augustus is er iedere woensdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 11:00 uur strandyoga. Vrije inloop en kosten: € 8,-. Meer info op de website.

Adres: Duinovergang 20 Rampweg, Ellemeet | Website: www.corazonbeach.nl

De leukste hotspots aan het strand | Love to Share

Foto: Lotte de Graaf

TIMBOEKTOE BEACH

Bij de Noordpier van Wijk aan Zee vind je een van de beste surfstranden van Nederland én strandpaviljoen Timboektoe. Bij Timboektoe is er altijd een gezellige sfeer, mensen, goede muziek en lekker eten. Van een lekker ontbijt, tot uitgebreide lunch of een compleet diner. Alles bereid met verse en biologische ingrediënten.

Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord | Website: www.timboektoe.org

De leukste hotspots aan het strand | Love to Share

Foto: Strandpaviljoen Noord

STRANDPAVILJOEN NOORD

Bij Strandpaviljoen Noord geniet je (bijna) elke dag van zon, zee en strand en heerlijk eten. Neem plaats op het terras, geniet van de zon, wind en de zee. In het naastgelegen dorp Bergen vind je een prachtige winkel die hoort bij de Strandpaviljoen waar onder andere foodies hun hart kunnen ophalen.

Adres: Zeilerboulevard 3, Bergen aan Zee | Website: www.stadspaviljoennoord.nl

De leukste hotspots aan het strand | Love to Share

Foto: Strandpaviljoen Brouw

STRANDPAVILJOEN BROUW

Op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland ligt Brouwersdam waar Strandpaviljoen Brouw te vinden is. Zonaanbidders, strandjutters en surfers kunnen hier hun hart ophalen. In het interieur bij Brouw is veel gebruik gemaakt van gerecyclede materialen waardoor bestaande materialen een tweede leven kregen met een nieuwe functie. Ook vind je hier lekker eten dat vers, lokaal en eerlijk is. Het bediendend personeel kan je precies vertellen waar de ingrediënten van jouw gerecht vandaan komen.

Adres: Brouwersdam Buitenzijde 20, Ouddorp | Website: www.brouw.nl