Creative Life, een nieuw pareltje op het gebied van toffe events! Creative Life is de nieuwste en meest creatieve beurs voor iedereen die niet alleen wil shoppen, maar ook de maker en het verhaal achter de producten wil leren kennen en zin heeft om haar handen uit de mouwen te steken.

Op Creative Life ontdek je de laatste trends op creatief gebied. Je kunt er shoppen zodat je thuis lekker aan de slag kunt gaan, maar ook alvast uitproberen of een nieuwe DIY trend iets voor jou is. Volg de tofste workshops onder leiding van de leukste creatieve ‘juffen’, bijvoorbeeld: planthangers maken van leer bij PB14, een letterpress print afdrukken bij Karakterprints, kennismaken met kalligrafie bij Met Marjet of een workshop brushlettering bij Mevrouw Knot.

Hongerig en moe geworden van het shoppen of DIY-en? Relax en neem plaats voor de lekkerste hapjes en drankjes bij de diverse foodtruck cafés!

Win 2 x 2 kaarten voor Creative Life! (Gesloten)

Wil jij een bezoekje brengen aan Creative Life? Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven! De kaarten zijn geldig op een dag naar keuze en je maakt kans door een bericht achter te laten onder deze foto op Facebook en/of Instagram. We zullen een winnaar kiezen op Instagram en op Facebook! Meedoen kan tot en met 19 maart. Op 20 maart maken we de winnaars bekend! De winnaars zijn inmiddels bekend.

Bekijk hotspots in Utrecht


WAAR
Werkspoorkathedraal, Tractieweg 41, Utrecht

WANNEER
Vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart van 10:00 – 17:00 uur

ENTREE
€ 12,50 in de voorverkoop
€ 15,00 aan de deur

Meer informatie →


Fotografie: Raisa Zwart