5 x overnachten op de Waddeneilanden | Love to Share

Op de Waddeneilanden is van alles te doen en voor ieder wat wils. Neem een duik in de Noordzee of maak een lange wandeling langs de ruige Waddenzee. Plof neer voor een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers bij een van de vele strandpaviljoenen of ga je liever voor de frisse boslucht en fluitende vogels?

Wij selecteerden 5 mogelijkheden om te overnachten, op elk eiland: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Overnachten op Texel

5 x overnachten op de Waddeneilanden | Love to Share

Foto: Camp Silver

Overnachten in een te gekke Airstream caravan? Dan ben je bij Camp Silver op de juiste plek. De Airstreams zijn ingericht als een comfortabele tweepersoons hotelkamer. Denk aan: vloerverwarming en airco, een loungebank met flatscreen TV. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met bedlinnen van 100% Egyptisch katoen. Een overnachting is inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet in het paviljoen, met veel biologische,  streek- en eilandproducten.

Camp Silver – Eendenkooiweg 2, Oosterend | Meer informatie

Overnachten op Vlieland

5 x overnachten op de Waddeneilanden | Love to Share

Foto: Leut Koffiebar

Bij Leut Koffiebar kun je ook overnachten.  Alle kamers hebben zijn heel mooi en modern ingericht, hebben een luxe badkamer en een comfortabel boxspring bed waarin je zeker uitgerust wakker wordt. De volgende morgen staat er een kopje thee of versgemalen koffie klaar.

Leut Koffiebar – Dorpsstraat 118, Vlieland | Meer informatie

Overnachten op Terschelling

5 x overnachten op de Waddeneilanden | Love to Share

Foto: De Wadvaarder

De Wadvaarder is een bed & breakfast op Terschelling. In het dorpje Midsland dat aan de westkant van het eiland ligt. De B&B bestaat al meer dan 100 jaar en recent gemoderniseerd. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet met lokale producten voor je klaar.

De Wadvaarder – Westerburen 30, Midsland | Meer informatie

Overnachten op Ameland

5 x overnachten op de Waddeneilanden | Love to Share

Foto: Ballumerhoeve – Finn Lodge

Net buiten Ballum staat de boerderij Ballumerhoeve. Met uitzicht op de vuurtoren, het strand op 2 km afstand en het dorpje Ballum op 5 minuten rijden is dit een heerlijke plek om te verblijven op Ameland. Een oase van rust. De Ballumerhoeve heeft 2 compleet ingerichte boerderijlodges, geschikt voor 6 tot 8 personen (per lodge) en met een verbindingsdeur ook aan elkaar te schakelen wanneer je er met een vriendengroep of familie wil overnachten.

Ballumerhoeve – Zuidergrieweg 1, Ballum | Meer informatie

Overnachten op Schiermonnikoog

5 x overnachten op de Waddeneilanden | Love to Share

Foto: VVV Schiermonnikoog

Vakantiewoning Daisy is een echte eilander vakantiewoning met een tuin op het zuiden waar je heerlijk kunt genieten van de rust. Je hebt uitzicht op de Bankspolder en de woning is gelegen aan het, volgens eigen zeggen, mooiste ‘streekje van Eiland’. In de volledig ingerichte vakantiewoning is plaats voor 4 personen.

Vakantiewoning Daisy – Voorstreek 20, Schiermonnikoog | Meer informatie