28 mei: Flinke Festival in Hemelum & Seinfestijn in Haarlem | Love to Share

Flinke Festival

Zondag 28 mei vindt de derde editie van Flinke Festival in Hemelum (Friesland) plaats. Op dit gezellige festival kun je heerlijk ontspannen in het gras en vooral heel erg genieten van goede muziek, lekker eten én drankjes.

Luister naar de optredens van diverse upcoming artiesten, de line-up bestaat uit: Daniel Cane, Lisa Nora, Bjarke Ramsing, PYN en the Beatles Sessions. Voor de kinderen zijn er ook leuke workshops! Kortom, voor ieder wat wils voor een perfect dagje relaxen.

En heb je nog geen genoeg van Hemelum? Op het Flinkefarm terrein vind je ook it Flinkeboskje, een vakantiewoning- én boerderij, maar ook de Sip & Clara pop-up store, een bezoekje waard dus!


WAAR
Flinkefarm, Flinkeboskje 1+2, Hemelum

WANNEER
Zondag 28 mei van 11:00 tot 20:00 uur

ENTREE
Volwassenen
€ 7,50 in de voorverkoop
€ 8,50 online (incl. servicekosten)
€ 10,00 aan de poort

Kinderen (4 t/m 12 jaar)
€ 2,50 in de voorverkoop en aan de poort

Kinderen (tot 4 jaar)
Gratis

Meer informatie →


28 mei: Flinke Festival in Hemelum & Seinfestijn in Haarlem | Love to Share

Foto: it Flinkeboskje

Seinfestijn

Dompel je onder in de gezellige, ongedwongen sfeer van dit kleinschalige festijn en laat je verwennen met lekker eten, inspiratie voor in je huis en vind leuke en originele cadeautjes voor de mensen om je heen en natuurlijk voor jezelf.

Seinfestijn zorgt bij de ‘selectie’ van haar deelnemers altijd voor de ideale mix tussen wonen, fashion, lifestyle en kids. Zo is er voor ieder wat wils en slaag je altijd! Zelfs als je niets nodig hebt… Dit keer zijn onder andere Simone’s Kitchen, Kleine Pom, Miinti, My Deer, Helemaal Marleen, Studio Marije Pasman, Handmade Heaven en De Toffe Toko van de partij!

Naast shoppen is er genoeg te doen: Lea rijdt haar Fotobus het terrein op. DE FOTOBUS is een super gave VW T2 bus omgetoverd tot vintage photobooth. Klim in de bus en start je eigen feestje! In de bus zijn muziek, camera, licht en props aanwezig die elke keer opnieuw zorgen voor een toffe ervaring. De fijne vintage fotostripjes rollen direct uit de printer. Neem je kinderen weer gezellig mee, ze kunnen lekker timmeren bij Woodwerk, zich laten schminken bij Kim’s Party Schmink of genieten van kindertheater van Theater Josa

Tijdens het Seinfestijn kun je de hele dag door superleuke mini handlettering workshops volgen bij Martine van Studio Suikerzoet. Onder leiding van Marthe van Whispering Paper kun je de basistechnieken van papiersnijden leren. Bij Paper Den maak je met behulp van een foto een tekening met Oost-Indische inkt en bij Studio Toutdoux kun je leren sashiko borduren of een armband weven!


WAAR
Seinwezen, Kinderhuissingel 1 in Haarlem

WANNEER
Zondag 28 mei van 12:00 tot 18:00 uur

ENTREE
Gratis

Meer informatie →


28 mei: Flinke Festival in Hemelum & Seinfestijn in Haarlem | Love to Share 28 mei: Flinke Festival in Hemelum & Seinfestijn in Haarlem | Love to Share